Hogyan helyezzük be a wearrings fülbevalót?

kek_marvany_ezust__wearrings_fulbevalo
  1. Használat előtt javasoljuk, hogy a Wearrings fülbevalódat sima vízzel és puha törlőkendővel tisztítsd meg. A Wearrings fülbevalók tárolása és csomagolása tiszta környezetben történik, azonban még át kell esniük a szállítási folyamaton, ezért nem tudjuk garantálni, hogy sterilek legyenek, amikor megkapod őket. Ügyelj arra, hogy lehetőleg ne érje a Wearrings fülbevalódat vegyi anyag, például fehérítő, vagy mosogatószer.
  2. A Wearrings fülbevaló behelyezése előtt néhányszor csavard le és fel a zárat, hogy érezd a menetét.
  3. Ha a Wearrings fülbevalót a mosdókagyló felett szeretnéd behelyezni (mert valószínűleg ott van a tükör), tegyél egy törölközőt a mosdókagylóba, vagy dugd be a dugót, így elkerülhető, hogy az esetleg leesett alkatrészek a lefolyóban landoljanak.
  4. A Wearrings fülbevaló behelyezéséhez egyszerűen csavard le a fülbevaló hátulján a zárat. Ezután helyezd be a fülbevalószárat elölről, mint bármelyik szokásos bedugós fülbevaló esetében, majd vedd nagyujjad és a mutató ujjad közé a követ a fülbevalón. Vedd a fülbevaló zárat a másik kezedbe, a mutató- és a nagyujjad közé és csavard az oszlopszárra az óramutató járásának megfelelően, miközben másik kezeddel stabilan tartod a követ.
  5. Ezután viseld napokig, hetekig, akár hónapokig a Wearrings fülbevalód, kényelmetlen, szúró érzés nélkül! Ne felejtsd el ellenőrizni naponta egyszer, hogy a zár feszesen tart-e!

nehézségbe ütköztél?

Ha már egy ideje nem viseltél fülbevalót, előfordulhat, hogy a lyuk a fülcimpán kicsit beszűkült, ezért a fülbevaló nehezebben szúrható át a fülcimpán. Ilyenkor előfordul, hogy a fülcimpa néhány órán át fáj, érzékenyebb.

Tipp: közvetlenül egy forró zuhany után könnyebb behelyezni a fülbevalót, mert a hő és a nedvesség hatására a fülcimpa szövete rugalmasabbá válik. Ugyan ezt a hatást elérheted ha egy meleg és nedves rongyot szorítasz a fülcimpádhoz, közvetlenül a fülbevaló behelyezése előtt.

Ha továbbra is kérdésed merülne fel, írj nekünk az info@wearrings.eu email címre.

Amennyiben nem vagy 100%-ig elégedett a Wearrings fülbevalóddal, 30 napon belül visszaküldheted és mi visszafizetjük az árát. A visszaküldés menetéről bővebben itt olvashatsz.

rozsaszin_koves_ezust_wearrings_fulbevalo

KIS FÜLED VAN?

A Wearrings fülbevalók úgy lettek kialakítva, hogy a legtöbb fülmérethez illeszkedjenek, kellő helyet tartsanak fenn a fülcimpa számára, biztosítva ezáltal a megfelelő levegőzést és tisztántartást. Előfordulhat azonban, hogy neked kisebb füled van, ezért a Wearrings fülbevalód nem mindig simul rá teljesen a fülcimpádra, ilyenkor azt javasoljuk, hogy a csomagban található szilikon toldót illeszd a fülcimpa hátulja és a fülbevaló zár közé. Így a fülbevaló teljesen felfekszik a fülcimpádra. Ebben az esetben azonban előfordulhat, hogy a fülcimpának már túl kevés helye marad, ezért bizonyosodj meg róla, hogy a fülbevaló nem túl szoros. Valamint fordíts kiemelt figyelmet a levegőzésre és tisztán tartásra, hogy elkerüld az esetleges irritációkat.