SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Termékedet kérheted házhozszállítással, melynek díja 990 Ft.

A rendeléseket 24 órán belül átadjuk a futárszolgálatnak, aki 2-3 munkanapon belül eljuttatja a csomagot hozzád.

Amint a futárszolgálat megkezdte a rendelésed feldolgozását email-ben értesítést kapsz a futár érkezési időpontjáról.

Amennyiben utánvétes fizetést állítottál be, az utánvét összegét a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudod fizetni.

Bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd szerződött logisztikai partnerünk, a FoxPost vagy az MPL ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat!

További információ:

https://gls-group.com/HU/hu/home

SZÁLLÍTÁS FOX POST CSOMAGAUTOMATÁBA

GLS csomagautomatába szállítás díja: 690 Ft.

Lehetőséged van a hozzád legközelebb lévő GLS csomagautomatába kérni a terméked, így a csomagot bármikor átveheted és nem kell a futárhoz igazodnod. 

A rendeléseket 24 órán belül átadjuk a futárszolgálatnak, aki 1-3 munkanapon belül eljuttatja a csomagot a kiválasztott csomagautomatába.

Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítést kapsz. Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját.

Amennyiben utánvétes fizetést állítottál be, az utánvét összegét az automatánál bankkártyával tudod fizetni.

Bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat!

További információ: https://gls-group.com/HU/hu/home

FIZETÉSI FELTÉTELEK

UTÁNVÉTES FIZETÉS

Terméked kérheted utánvétes fizetési lehetőséggel, melynek díja 390 Ft.

Amennyiben utánvétes fizetést állítottál be, az utánvét összegét automatáknál bankkártyával, házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával tudod kifizetni. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

FIZETÉS PAYLIKE SEGÍTSÉGÉVEL

(ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A Stripe elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban.

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: https://stripe.com/