GY.I.K

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

FÜLBEVALÓKKAL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Minden fülbevalónk hipoallergén rozsdamentes acélból készül. Ólom, nikkel és kadmium mentes.

Minden fülbevalónk szára 7 mm hosszú.

Minden fülbevalónk szára 1 mm vastag.

Wearrings fülbevalódat sima vízzel és puha törlőkendővel tisztítsd meg. Ügyelj arra, hogy lehetőleg ne érje a fülbevalódat vegyi anyag, például fehérítő, vagy mosogatószer.

Igen. Használat előtt javasoljuk, hogy a Wearrings fülbevalódat sima vízzel és puha törlőkendővel tisztítsd meg. A Wearrings fülbevalók tárolása és csomagolása tiszta környezetben történik, azonban még át kell esniük a szállítási folyamaton, ezért nem tudjuk garantálni, hogy sterilek legyenek, amikor megkapod őket. Ügyelj arra, hogy lehetőleg ne érje a Wearrings fülbevalódat vegyi anyag, például fehérítő, vagy mosogatószer.

Mivel a Wearrings fülbevalók úgy lettek kialakítva, hogy kényelmesen viselhesd a nap 24 órájában, így betenni és kivenni az első néhány alkalommal kissé trükkös lehet, de van néhány tippünk, ami segíthet. Kattints ide.

A Wearrings fülbevalók úgy lettek kialakítva, hogy a legtöbb fülmérethez illeszkedjenek, kellő helyet tartsanak fenn a fülcimpa számára, biztosítva ezáltal a megfelelő levegőzést és tisztántartást. Előfordulhat azonban, hogy neked kisebb füled van, ezért a Wearrings fülbevalód nem mindig simul rá teljesen a fülcimpádra, ilyenkor azt javasoljuk, hogy a csomagban található szilikon toldót illeszd a fülcimpa hátulja és a fülbevaló zár közé. Így a fülbevaló teljesen felfekszik a fülcimpádra. Ebben az esetben azonban előfordulhat, hogy a fülcimpának már túl kevés helye marad, ezért bizonyosodj meg róla, hogy a fülbevaló nem túl szoros. Valamint fordíts kiemelt figyelmet a levegőzésre és tisztán tartásra, hogy elkerüld az esetleges irritációkat.

Azt ajánljuk ellenőrizd a fülbevaló zárát naponta egyszer, hogy feszesen tart-e! Ideális esetben a fülbevaló zára soha nem tűnik el, de tudjuk, hogy előfordulnak balesetek. Az apró alkatrészek beesnek a repedéseken (vagy a lefolyón). Ne aggódj, ha így jártál, nem kell új fülbevalókészletet venned, csak néhány új zárat. Kattints ide.

Igen. Azonban vannak bizonyos fazonok, amik méretük és súlyuk miatt sokkal jobban megfelelnek a kis örökmozgóknak is. Ezeket IDE kattintva találjátok.

Mivel a legkisebbek folyamatosan mozgásban vannak, érdemes naponta meggyőződni róla, hogy a zár jól meg van-e húzva.

FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

Webáruházunkban online bankkártyás fizetéssel (a Stripe biztonságos felületén) vagy utánvéttel lehetséges a vásárlás.

Utánvét esetén a futárnál készpénzzel és kártyával is lehet fizetni. Az utánvétkezelés díja 390 Ft.

A terméked kérheted GLS csomagautomatába és házhozszállítással is.

GLS csomagautomatába szállítás: 690 Ft
Házhozszállítás: 990 Ft

A rendeléseket 24 órán belül átadjuk a futárszolgálatnak, aki (szállítási módtól függően) 1-3 munkanapon belül eljuttatja a csomagot hozzád, vagy a választott csomagautomatába.

GARANCIA

Minden fülbevalóra 30 napos elállási lehetőséget biztosítunk.

Ha bármilyen okból úgy döntesz, hogy mégsem szeretnéd a fülbevalódat, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@wearrings.eu e-mail címen.

A terméket postai úton tudod visszajuttatni nekünk a következő címre: 1223 Budapest Kő utca 9/1.

A visszaküldés szállítási díja a vásárlót terheli.

A visszaküldés előtt értesíts minket a info@wearrings.eu e-mail címen. Az emailben szerepeljen a bankszámlaszám és a bankszámlatulajdonos neve is, amelyre a visszatérítést utaljuk.

A csomagon tüntesd fel a nevet amit a rendelésnél megadtál.

Miután megérkezett a csomagod, leellenőrizzük, hogy a termék állapota megfelel-e a visszaküldési feltételeknek. Ha igen, akkor a termék(ek) árát egy héten belül visszautaljuk az általad megadott bankszámlára, bankkártyás fizetés esetén pedig arra a bankkártyára, amiről eredetileg fizettél. 

A visszaküldés feltétele a doboz és a termék sértetlen állapota.

A termék átvétele előtt ezért mindig bizonyosodj meg róla, hogy sértetlenül érkezett hozzád.